Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Prijava v portal

Uporabniško ime:

Geslo:


Si pozabil/a geslo? =) Registracija

Facebook

Rezultati in novice

Rezultati vikenda

SDB

RK Velika Nedelja : RK Arcont Radgona  18 : 13  (10:6) 

Postava in strelci RK Velika Nedelja:

Tjaš Notersberg 4, Marsel Novak 1, Maj Meško 2, Andraž Pintarič 2, Matic Kocbek 5, Ian Mesarec 2, Sergej Trstenjak 1, Tilen Kustec, Kilian Trunk 1.

Trener: Davorin Kovačec

Domači spretnejši!

V zelo izenačeni tekmi je zmagala ekipa, katera je storila manj napak in pokazala več želje po zmagi!

 

 

Člani

RK Velika Nedelja : RK Pomurje  22 : 22  (9:11) 

Postava in strelci RK Velika Nedelja:

Timi Jaušovec, Peter Zorec 6, Niko Gašič 2, Filip Bombek 5, Matic Topolovec 1, Damir Mavrič 1, Aleš Bezjak 2, Kristijan Prapotnik 1, Matic Bokša, Gregor Fekonja,  Aljaž Sok 3, Marcel Meško, Gregor Hojžar 1, Matic Škrjanec.

Trener: Robi Mesarec

Pa se je le začelo!

Velikonedeljčani so želeli novo sezono pričeti z zmago. To jim žal ni uspelo, saj so oddali točko gostom iz Murske Sobote in enotno mnenje vseh je, da je neodločen izid najbolj pravičen.

Domači so pred prvo tekmo bili prikrajšani za kar nekaj igralcev. Poškodbe so preprečile nastop Domnu Lorenčiču, Urošu Šerodu in Bojanu Cimermanu; Damir Mavrič pa je stisnil zobe in kljub poškodbi rame zaigral.

Da bo tekma zelo izenačena, se je vedelo že pred začetkom, saj so bili domači oslabljeni, gostje pa okrepljeni z izkušenim vratarjem Boštjanom Belcem. In prav gostujoči vratar je bil osrednja osebnost prvega polčasa. Ekipi sta se menjavali v vodstvu, prednost enih ali drugih pa je bila največ dva zadetka.

V nadaljevanju tekme so gostje svojo prednost iz prvega polčasa povečali na +4, saj so v 47. minuti povedli 10:14. Domači se niso predali in z odlično igro predvsem v obrambi ter z obilno pomočjo vratarjev začeli zmanjševati prednost gostov. V 41. minuti  je bil rezultat izenačen na 15:15, v 52. minuti so vodili gostje 17:19, v 56. minuti pa domači 21:19. Po nespametni izključitvi domačih in uspešnih obrambah vratarja Belca so gostje uspeli izenačiti in tekmo v zadnji minuti narediti zelo napeto. V zaključnih trenutkih tekme so domači z golom Filipa Bombeka uspeli povesti, vendar so gostje v zadnji sekundi uspeli izkoristiti nezbranost v domači obrambi in z edinim golom Marka Štumfa na tekmi izid izenačiti.

Po tekmi sta bili obe ekipi s strani številnega občinstva nagrajeni za odlično predstavo. Gostje so slavili osvojeno točko, domači pa žalovali za izgubo le te. Če smo pošteni, lahko še enkrat potrdimo, da je delitev točk najbolj pravična. Ekipi sta pokazali veliko borbenost, odlično igro v obrambi, nekoliko pa je šepal napad, predvsem pri domačih. V drugem kolu tekmovanja Velikonedeljčani gostujejo pri Arcont Radgoni, Pomurci pa gostijo ekipo Ajdovščine.

 


Novico spisal Janko Meško dne 30.09.2017
Nazadnje urejeno: 01.10.2017 ob 10:58:53Aktualne novice

Rezultati vikenda - mladi

Remi in dva poraza

Rezultati vikenda - člani

+12

Rezultati vikenda

Končno!

Rezultati vikenda

MDB ni uspelo,

Članom tudi ne!

Rezultati vikenda

Poraz in poraz

Arhiv novic