Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Prijava v portal

Uporabniško ime:

Geslo:


Si pozabil/a geslo? =) Registracija

Facebook

Rezultati in novice

Rezultati vikenda

Člani

RK Arcont Radgona : RK Velika Nedelja  29 : 32  (14:15) 

Postava in strelci RK Velika Nedelja:

Peter Zorec 2, Niko Gašič, Filip Bombek 8, Matic Topolovec, Damir Mavrič, Aleš Bezjak 2, Kristijan Prapotnik, Matic Bokša, Gregor Fekonja,  Aljaž Sok 10, Marcel Meško 2, Gregor Hojžar 6, Matic Škrjanec, Domen Lorenčič 2.

Trener: Robi Mesarec

Uspešni na gostovanju

In to ne na katerem koli, ampak za Velikonedeljčane večkrat najtežjem!

Po neodločenem izidu v domači dvorani proti Pomurju so se Velikonedeljčani na gostovanje v Radence odpravili z mešanimi občutki. Vedeli so, da lahko premagajo gostitelje, vendar ekipa zaradi poškodb še vedno ni popolna, Radgončani pa so v svoji dvorani vedno zelo motivirani.

Po pričakovanju je bila tekma na začetku zelo raztrgana in izenačena, tako da si večje prednosti od dveh zadetkov ni priigrala nobena ekipa. V 19. minuti je prišlo prvič do vroče krvi, saj sta zaradi prekrška nad Petrom Zorcem  bila izključena dva igralca, Ivanek pri domačih in Zorec pri gostih. Pri odhodu na svojo dvominutno kazen je Peter Zorec na provokacijo domače klopi nekoliko preveč razvezal jezik in si prislužil rdeči karton. Za mnoge preveč strogo, vendar  je izključitev enega ključnih igralcev gostov dala zelenim dodaten motiv in posledično vodstvo 7:11 v 21. minuti tekme. V zaključnih minutah so domači izkoristili gostujočo nezbranost in zaostanek zmanjšali na samo en gol 14:15.

Takoj na začetku drugega dela so gostje zaigrali tako, kot so se zmenili v pripravah na tekmo, kar je posledično pomenilo vodstvo za tri zadetke. Domači so poizkušali prednost gostov izničiti, kar bi jim skoraj uspelo, saj je domači vratar Perša obranil tri sedemmetrovke, gostje pa so naredili še nekaj nepotrebnih napak, kar je pomenilo, da sta se v zadnjih 10 minut igre ekipi podali  z zelo dobrim izhodiščem. Uspešnejši so bili gostje in z zadetki odličnega Aljaža Soka in Gregorja Hojžarja tekmo mirno pripeljali do konca in do novih točk.

V soboto se prvenstvo nadaljuje s tretjim krogom, ko Velikonedeljčani gostijo ekipo Sevnice, Radgona pa se odpravlja na gostovanje v Ajdovščino.

  Za Velikonedeljčane je to nova priložnost za točke, zato ste v soboto vsi  vabljeni v športno dvorano Velika Nedelja, da z navijanjem fantom olajšate delo!  


Novico spisal Janko Meško dne 07.10.2017
Nazadnje urejeno: 08.10.2017 ob 18:00:27Aktualne novice

Rezultati vikenda - mladi

Remi in dva poraza

Rezultati vikenda - člani

+12

Rezultati vikenda

Končno!

Rezultati vikenda

MDB ni uspelo,

Članom tudi ne!

Rezultati vikenda

Poraz in poraz

Arhiv novic