ČlaniTekmeNa Ptuju do devete zaporedne zmage

9. decembra, 2021

ROKOMET, 2. DRL, zaostala tekma:

 

 

DRAVA – VELIKA NEDELJA 16 : 30 (8 : 14)

 

 

Velika Nedelja: Mesarec (18 obramb – 1x7m); Zorec 2, Munda 1, Kovačec 1, Savković 5, Kosi 3, Niedorfer 3, Toplak 3, Sovič 2, Borko 5 (1), Kralj 1, Pungartnik 4. Trenerja: Uroš Krstič in Davorin Kovačec

 

 

Velika Nedelja je na Ptuju pri Dravi zabeležila deveto zaporedno zmago in ostaja z maksimalnim izkupičkom 18 točk vodilna na lestvici. V 1. polčasu Zeleni niso blesteli, predvsem pri čistih metih, katere je po tekočem traku ustavljal izkušeni vratar Drave Domen Škorc. Tudi na drugi strani je v golu Velike Nedelje blestel Ian Mesarec, ki je z obrambami pokrpal vse nastale luknje soigralcev v obrambi. V 2. polčasu so gostje še dvignili nivo igre v obrambi in hitro povedli z desetimi goli prednosti (10 : 20). Prav na koncu pa je vodilni ekipi 2. DRL uspelo povesti že s +14 (16 : 30). V torek 14. decembra ob 19.00 uri ekipo Velike Nedelje čaka pokalna tekma proti NLB ligašu iz Šmartnega. V soboto 18. decembra pa še zadnja tekma v letošnjem prvenstvu. K Veliki Nedelji prihaja Nova Gorica.

 

 

IZJAVA:

Ognjen Savković (Velika Nedelja):” Pred tekmo smo pričakovali zmago, zagotovo pa ne s tako visoko prednostjo. Kljub visoki zmagi nismo blesteli in v naši igri je še polno rezerv. Pohvalil bi soigralce za igro in predvsem vse tri vratarje Drave ter Velike Nedelje za odlične obramb. Zdaj nas čaka pokalna tekma s Šmartnim, ki bo pokazala kam sodimo v slovenskem rokometnem prostoru.”

 

 

 

Copyright © 2021 RK Velika Nedelja | Izdelava Studio Alfa.