ČlaniTekmePomembna zmaga v Jadranu

10. maja, 2021

JADRAN HRPELJE – VELIKA NEDELJA 21 : 29 (10 : 14)

Velika Nedelja: Firšt Šeruga (12 obramb); Zorec 3, Kosi, Borko 3, Munda 1, Kovačec 3, Bombek, Voljč 5, Toplak 2, Sovič 1, Torič, Lukman 9 (1), Fergola 2. Trenerja: Uroš Krstič in Davorin Kovačec

Sedemmetrovke: Jadran 3/2; Velika Nedelja 3/3.

Izključitve: Jadran -.; Velika Nedelja 10 minut.

Velika Nedelja je svojem tretjem gostovanju še tretjič zmagala. Jadran je vodil le enkrat na tekmi in sicer pri izidu 1 : 0. Ves preostali del tekme so vodili gostje, največ za devet zadetkov. V 45. minuti se je Jadran približal na tri gole zaostanka (17 : 20), nato pa so gostje zaigrali kot znajo v obrambi in uspel jim je delni izid s 6 : 0 (17 : 26). Zmagovalec je bil odločen. To je četrta zmaga Velike Nedelje, ki je prevzela vodstvo na lestvici. Mlado ekipo iz Velike Nedelje že v sredo 12. maja ob 19.30 uri čaka sosedski derbi proti Gorišnici, ki je tudi dobila vse tri tekme doslej. Tekmo si bo mogoče ogledati v spletnem prenosu.

IZJAVA:

Jure Lukman (Velika Nedelja):” Jadran ima svoj stil igre, ki povzroča preglavice vsem ekipam. Tudi nam so skozi celotno tekmo povzročali obilico težav. Šele ko smo strnili vrste v obrambi smo prišli do želene zmage. Poznala se nam je tudi utrujenost, saj smo v treh dneh odigrali dve tekmi. Zdaj je pred nami derbi z Gorišnico in vsi skupaj se veselimo tekme, saj se bosta srečali še neporaženi ekipi.

Copyright © 2021 RK Velika Nedelja | Izdelava Studio Alfa.