ČlaniTekmePomembna zmaga v Radencih

24. maja, 2021
  1. DRL, 7. krog:

 

ARCONT RADGONA – VELIKA NEDELJA 24 : 31 (12 : 15)

Velika Nedelja: D. Kovačec (9 obramb); Toplak 2, Fergola 2, Zorec, Lukman 12 (9), E. Kovačec 3, Voljč 4, Munda 4, Sovič 2, Torič 1, Kosi 1, Bombek, Borko. Trener: Uroš Krstič

Velika Nedelja je na četrtem letošnjem gostovanju dosegla še četrto zmago in ostaja v boju za najvišji mesti, ki vodita v 1. B ligo. Za uspeh v Radencih so se Zeleni morali zelo potruditi. V 14. minuti so gostje povedli za štiri zadetke (4 : 8) in svoje prednosti več niso izpustili iz svojih rok do konca tekme. Borbeni domačini so v 45. minuti zaostajali le za zadetek (21 : 22). Nato pa je zmagovalca odločila daljša klop Velike Nedelje. Z delnim izidom 6 : 0 je Velika Nedelja povedla s +8 (23 : 31) in tekma je bila odločena. V petek 28. maja ob 20.00 uri čaka ekipo Velike Nedelje gostovanje v Radovljici. Z zmago bi si ekipa na stežaj odprla pot k uvrstitvi v 1. B ligo.

 

IZJAVA: 

Jure Lukman (Velika Nedelja):” Za nami je težka tekma. Tokrat enostavno nismo blesteli, vendar kar je najpomembnejše smo zabeležili zmago. Zelo sem zadovoljen z igro v zadnjih desetih minutah, kjer smo odigrali zelo zbrano in nismo zbezljali kot se nam je to zgodilo proti Gorišnici. Ker igramo dvojni program (mladinska 1. SRL in članska 2. DRL) se nam že pozna rahla utrujenost, vendar upam, da bomo do petkove pomembne tekme v Radovljici dovolj spočiti in predvsem motivirani.”

Copyright © 2021 RK Velika Nedelja | Izdelava Studio Alfa.